Group 30 pax dari JB

Group 30 pax dari JB

Selamat pagi Hari ni bawa group Abang Boy jalan-jalan tour. Kami dari Tranto transportation akan pastikan percutian mereka semua berbaloi dan yang penting enjoy. Bagi yang hendak bercuti ke Kuching tu, jum hubungi Abang Boy ok....
Servis Kereta Pengantin

Servis Kereta Pengantin

Salam Kami di beri kepercayaan untuk membawa pengantin. Dengan menggunakan Toyota Vellfire. Stail. Selesa. Senang. πŸ‘...
Vip Tour . Starex and Alphard.

Vip Tour . Starex and Alphard.

Happy sunday everyone. Hari ni bawa group kecik je. Pakai starex pun dah cukup. Yg penting Selesa dan Enjoy. πŸ˜πŸ•ΊπŸ– Customer seramai 7 orang. Nak kan tour vip, kami on saja....
Group cikgu 40 orang

Group cikgu 40 orang

Hari ni, kita bawa grup cikgu-cikgu sekolah pula. Seramai 40 orang. Kita atur program dan perjalanan mereka sepanjang berada di kuching.βœˆπŸ– Di harap kan cuaca hujung minggu ni baik dan panas. Baru enjoy ber cuti. πŸŒžπŸπŸŠβ€β™‚οΈ...